leven is bewegen

Speciale behandelingen bij Therapiecentrum Montfort

De fysiotherapeuten in onze praktijk in Montfort voeren ook speciale behandelingen uit.
Daaronder rekenen we klachten aan de kaak, manuele lymfedrainage en MS-zorg.

Veel te veel buikvet is een gewichtig probleem volgens de gewichtsconsulente. Maak een afspraak met de gewichtsconsulente van Therapiecentrum Montfort als u iets wilt doen aan uw overgewicht;

Een gezond gewicht met hulp van Therapiecentrum Montfort

We meten en wegen u tijdens het intakegesprek. En u krijgt een dagboek mee. Hierin noteert u een week lang wat u op welk tijdstip eet en waarom. Met behulp van die informatie maken we uw persoonlijke voedings- en beweegprogramma. Het aantal consulten en de afspraakfrequentie hangen af van uw situatie. Onze gewichtsconsulent werkt met de piramide van PuurGezond. We tellen geen calorie├źn. De voedingstoffen van de schijf van vijf vormen de basis van het programma.

Oudere mensen die onder begeleiding meer willen bewegen, kunnen zich opgeven voor Beweeg en Fun in Montfort; Als je geen fysio nodig hebt, maar wel onder begeleiding wilt sporten, dan kun je ook terecht in de fitnesszaal van Therapiecentrum Montfort;

Beweeg!

Met alleen een op uw behoefte afgestemd voedingsprogramma verandert er weinig aan uw gewicht. Sta open voor meer lichaamsbeweging. Het maakt niet uit welke vorm van bewegen u kiest. Als u maar beweegt. Misschien is het nodig dat u anders gaat bewegen. Ook daar helpen we u bij. Een goede samenwerking tussen u en de beweegconsulent is een garantie voor succes.

Heeft u behoefte aan een beweegprogramma? Die maken we voor u op maat. Gericht op wandelen, fietsen of nordic walking. En u kunt gebruik maken van onze fitnessruimte. Ook een hardloopprogramma met opbouwschema is een optie.

Kom in beweging

Therapiecentrum Montfort
Dijkhof 1
6065 GA,  Montfort

Openingstijden

Maandag 08:00 - 19:00

Dinsdag 08:00 - 20:00

Woensdag 08:00 - 19:30

Donderdag 08:00 - 19:30

Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag

04/10/2017 08:30 - 12:30

10/10/2017 09:00 - 12:00

Therapiecentrum Montfort is aangeloten bij