Therapiecentrum Montfort

Gewichtsbeheersing

Een aangepast voedingsschema

Eerste stap naar gewichtsbeheersing

Om een eerste stap naar gewichtsbeheersing te kunnen zetten, dient u inzicht te krijgen in uw huidige leefstijl. Daarnaast moet u om kunnen gaan met de valkuilen die u als persoon hebt, om zodoende de emotionele eetbuien te kunnen weerstaan. Wij helpen u bij Therapiecentrum Montfort graag stap voor stap op weg naar een gezond gewicht welke u makkelijker kunt vasthouden.

Een gezond gewicht met hulp van Therapiecentrum Montfort

Gewichtsbeheersing

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarna u een eetdagboek mee naar huis krijgt, hierin noteert u een week lang wat u op welk tijdstip eet en drinkt en waarom. Dit eetdagboek vormt de leidraad voor ons intakegesprek. Tijdens het intakegesprek meten en wegen we u. Met behulp van die informatie maken we uw persoonlijke voedings- en beweegprogramma. Het aantal consulten en de afspraakfrequentie hangen af van uw situatie.

Onze gewichtsconsulent werkt met de piramide van PuurGezond. We tellen geen calorieën. De voedingstoffen van de schijf van vijf vormen de basis van het programma.

Sta open voor meer lichaamsbeweging

Met alleen een op uw behoefte afgestemd voedingsprogramma verandert er weinig aan uw gewicht. Sta open voor meer lichaamsbeweging. Het maakt niet uit welke vorm van bewegen u kiest. Als u maar beweegt. Misschien is het nodig dat u anders gaat bewegen. Ook daar helpen we u bij. Een goede samenwerking tussen u en de beweegconsulent is een garantie voor succes.

Heeft u behoefte aan een beweegprogramma? Die maken we voor u op maat. Gericht op wandelen, fietsen of nordic walking. En u kunt gebruik maken van onze fitnessruimte. Ook een hardloopprogramma met opbouwschema is een optie.

Voeding en voldoende bewegen

Therapiecentrum Montfort

KvK-nummer 1411586
AGB-code 04005131
Privacyverklaring

Therapiecentrum Montfort

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 18:00 en 19:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag en zondag gesloten