Geriatrie Fysiotherapie

Manuele therapie Maria Hoop

Bij Therapiecentrum Montfort zijn wij tevens gespecialiseerd in manuele therapie. In Maria Hoop en omstreken hebben wij door middel van manuele therapie reeds uiteenlopende klachten kunnen verhelpen bij onze cliënten. Manuele therapie is bij uitstek geschikt bij klachten met betrekking tot het slechter bewegen van gewricht(en). Deze klachten vallen vaak samen met pijn. Een manueel therapeut van Therapiecentrum Montfort kan u de juiste behandeling geven op weg naar een pijnvrij gevoel.

Bij welke klachten kunt u terecht bij een manueel
therapeut?

Leefbaarheid vergroten

De manuele therapeuten van Therapiecentrum Montfort kunnen u behandelen bij uiteenlopende klachten. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Klachten in hoofd, nek en/of schouder;
  • Pijn in de rug gecombineerd met pijn in de rib en borst;
  • Artrose in de heup;
  • Gewrichten met teveel bewegingsruimte;
  • Klachten laag in de rug waarbij u het voelt uitstralen in uw benen;
  • Misselijkheidsgevoel door het bewegen van de nek;
  • Klachten in de kaak waarbij u in sommige gevallen ook klachten in uw nek krijgt.

Klachten bij uw gewrichten kunnen leiden tot instabiliteit. Een behandeling bij een van onze manuele therapeuten, levert u een specifiek trainingsadvies op. Hiermee trachten wij uw gewrichten en spieren weer stabiel te krijgen.

Waarom kiezen voor Therapiecentrum Montfort?

Therapiecentrum Montfort wordt door onze klanten uit Maria Hoop met name geroemd om de betrokken fysiotherapeuten en gewichtsconsulente/beweegconsulente. Wij willen dat u zo spoedig mogelijk weer mobiel bent en helpen u in het traject op weg daar naartoe. Binnen Therapiecentrum Montfort hebben wij de beschikking over 4 behandelkamers en een uitgebreide fitnesszaal. Onder persoonlijke begeleiding werkt u aan uw beweeglijkheid op basis van het specifieke trainingsadvies dat gegeven is door de manueel therapeut.

Belangrijk om te weten is dat u zonder verwijzing een afspraak kunt maken met uw manuele therapeut in Maria Hoop. Een verwijzing van de huisarts is hierbij niet noodzakelijk. Tijdens het consult zullen wij bekijken of u behandeld kunt worden.

Neem contact op voor een afspraak

Fysiotherapie voor ouderen

Ondervindt u klachten, maak dan gerust een afspraak voor een consult. Tijdens het consult kunnen wij kijken of en hoe u behandeld kunt worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Therapiecentrum Montfort

KvK-nummer 1411586
AGB-code 04005131
Privacyverklaring

Therapiecentrum Montfort

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 18:00 en 19:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag en zondag gesloten