Geriatrie Fysiotherapie

Manuele therapie Sint Joost

Manuele therapie is een van de vele specialismes van Therapiecentrum Montfort. In de omgeving van Sint Joost hebben wij door toepassing van manuele therapie reeds vele uiteenlopende klachten mogen verhelpen bij onze klanten. Manuele therapie passen wij met name toe wanneer u klachten ervaart bij het bewegen van uw gewricht(en). Veelal gaan de klachten gepaard met pijnscheuten. Wij helpen u graag op weg naar een pijnvrij gevoel!

Bij welke klachten kunt u terecht bij een manueel
therapeut?

Leefbaarheid vergroten

Onze manuele therapeuten kunnen ondersteuning bieden bij uiteenlopende klachten, hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Klachten in hoofd, nek en/of schouder;
  • Pijn in de rug gecombineerd met pijn in de rib en borst;
  • Artrose in de heup;
  • Gewrichten met teveel bewegingsruimte;
  • Klachten laag in de rug waarbij u het voelt uitstralen in uw benen;
  • Misselijkheidsgevoel door het bewegen van de nek;
  • Klachten in de kaak waarbij u in sommige gevallen ook klachten in uw nek krijgt.

Wij zullen u voorzien van een specifiek trainingsadvies. Dit om de klachten bij uw gewrichten die leiden tot instabiliteit, te verhelpen. Door dit trainingsadvies krijgen wij uw gewrichten zo snel mogelijk weer stabiel.

Waarom kiezen voor Therapiecentrum Montfort?

Therapiecentrum Montfort streeft er naar u zo spoedig mogelijk weer pijnvrij door het leven te laten gaan. Wij hebben de beschikking over een klein team met betrokken fysiotherapeuten en gewichtsconsulente/beweegconsulente. Binnen ons therapiecentrum hebben wij de beschikking over 4 behandelkamers en een uitgebreide fitnesszaal. U krijgt van ons persoonlijke begeleiding, zodat wij samen werken aan uw beweeglijkheid op basis van het specifieke trainingsadvies wat wij u aanbieden.

Belangrijk om te weten is dat u zonder verwijzing een afspraak kunt maken met uw manuele therapeut in Sint Joost. Een verwijzing van de huisarts is hierbij niet noodzakelijk. Tijdens het consult zullen wij bekijken of u behandeld kunt worden.

Neem contact op voor een afspraak

Fysiotherapie voor ouderen

Ondervindt u klachten, maak dan gerust een afspraak voor een consult. Tijdens het consult kunnen wij kijken of en hoe u behandeld kunt worden.

Therapiecentrum Montfort

KvK-nummer 1411586
AGB-code 04005131
Privacyverklaring

Therapiecentrum Montfort

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 18:00 en 19:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag en zondag gesloten